Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Hlavní chody
Jehněčí se sušenými rajčaty, česnekem a šalvějí
Další fotografie
Jehněčí se sušenými rajčaty, česnekem a šalvějí
Autor receptu:
sonizna
(502 receptů)
sonizna
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
45 min.
PT45M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
balzamikový ocet
olivový olej
sůl
pepř
šalvěj
rajče (sušené)
600 g jehněčího masa
1 cibule
2 cukety (kulaté)
2 papriky (červené)
4 stroužky česneku
Pracovní postup:
Jehněčí maso nakrájíme na medailonky.
Česnek, rajčata a šalvěj nakrájíme nadrobno. Přidáme trochu olivového oleje.
Do této marinády vložíme maso a necháme přes noc marinovat.
Poté maso vyndáme z marinády a zbavíme ho všech kousků česneku a rajčat.
Maso zprudka opečeme na pánvi, poté zalijeme marinádou, podlijeme vodou a
dusíme
doměkka (asi 40 minut).
Cibuli nakrájíme nahrubo, papriku a cuketu na nudličky.
Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme cuketu a papriku. Můžeme lehce osolit. Dusíme doměkka.
Jehněčí podáváme s bagetkou a dušenou zeleninou.
Zkuste také
Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Srdce na slanině
100
4
7
Cukety v rajčatech
45
0
1
Frankfurtský závitek
45
2
4
Bramborové klobásy podle pana šéfa
45
9
5
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Jana Konečná
|
7. března 2016
super
Odpovědět
sonizna
|
29. července 2014
Miluji sušená rajčata a recepty s nimi
Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.