Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí špízy suvlaki

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso nakrájíme na kostky. 2) Smícháme olej, víno, oregano, šťávu a kůru z citronů, drcený česnek, sůl a pepř. Do této směsi dáme marinovat maso přes noc. 3) Maso napichujeme na jehlice, osolíme a grilujeme asi 10-12 minut. 4) Podáváme s bílým jogurtem nebo s tzatziky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
řecká pochoutka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!