Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí zapečené se zeleninou

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Maso omyjeme a nakrájíme na větší kostičky. Rozehřejeme si olej, přidáme cibuli, trochu osmažíme a přidáme maso. Dusíme a občas dolíváme trochu teplé vody. Lilky oloupeme a nakrájíme na kostičky, osolíme je a necháme je 30 minut odstát. Poté je omyjeme. Cukety oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriky nakrájíme na větší nudličky. Zelené fazolky omyjeme, odstraníme jim konce a nakrájíme na menší kousky. Když maso změkne nasypeme k němu připravenou zeleninu, osolíme, opepříme, dolijeme trochu vody a pod pokličkou dusíme. Když je vše změklé přidáme trochu sladké papriky, promícháme a přendáme do zapékací mísy. Pečeme v troubě předehřáté na 200 ˚C asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!