Staňte se našimi fanoušky na:

Jelení biftek

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme, okořeníme, osolíme a opečeme na oleji. Přidáme kečup, cukr a brusinky. Před dokončením zahustíme moukou a přidáme víno. Podáváme s dušenou rýží nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
Polda |27. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
lukas.piskor |1. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
hm,super profík Odpovědět
Mona22 |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Janka D. |24. března 2013
profi Odpovědět
Jan |26. února 2013
Je to supéééér ! Odpovědět
david.kruml.1 |8. prosince 2012
klasika není co dodat snad jen místo kečupu protlak Odpovědět
JUDr. Jiří Kučera|21. prosince 2020
mám dojem, že je něco špatně. Dělat jelení biftek z jehněčí kýty mi připadá barbarské! Zpravidla nepíši komentáře, ale toto se nedá. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!