Staňte se našimi fanoušky na:

Jelení steaky s rybízovou omáčkou

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

V pánvi rozehřejeme olej a máslo a jelení steaky zprudka opékáme po každé straně 3-4 minuty. Steaky vyndáme a uchováme horké. Připečeniny v pánvi rozředíme vodou, přimícháme rybízové želé, zakysanou smetanu, sůl, a pepř. Krátce všechno povaříme, steaky upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a hned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!