Staňte se našimi fanoušky na:

Jemná celerová kaše

Autor receptu: annie (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Celer pečlivě oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme osolenou vodou a uvaříme do měkka – mělo by to trvat přibližně stejnou dobu jako u brambor čili něco kolem půl hodiny. K měkkému celeru přidáme mascarpone, česnek a všechno rozmixujeme na dokonale hladkou kaši. Ochutnáme a podle potřeb dochutíme čerstvě nadrceným pepřem a případně i troškou soli. Celerová kaše se podává jako příloha k masům a také k rybám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!