Staňte se našimi fanoušky na:

Jemná jablečná omáčka

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaná jablka nakrájíme, podlijeme trochou vody, osladíme, osolíme a dusíme. Do husté kaše přidáme citronovou štávu a špetku mletého černého pepře. Do vychladlé jablečné hmoty zamícháme majonézu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. května 2013
hm.., zajímavé Odpovědět
water |13. května 2013
to neznám, ale vypadá to dobře taže zkusím :-) Odpovědět
lucie.l.farova |12. května 2013
to neznám..zkusím Odpovědět
maka |12. května 2013
k zelenině většinou, nebo i k masu Odpovědět
vilemina |12. května 2013
K čemu ji dáváte? Odpovědět
Mišička |12. května 2013
výborný nápadíček Odpovědět
mamina1985 |12. května 2013
zní to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!