Žloutky vyšleháme s cukrem / s jednou polovinou cukru / Z bílků a z druhé poloviny cukru ušleháme pevný sníh. Obě hmoty, jak žloutkovou, tak sněhovou smícháme a po troškách přidáváme mouku. Zamícháme a těsto takto připravené nalijeme na plech s pečícím papírem. Vložíme péci do rozehřáté trouby na 200 stupňů pod odbu 12-15 minut ,necháme jen zrůžovět. Hned po vyndání stočíme i s pečícím papírem a necháme vychladnout. Nebo plát přendáme a otočíme na utěrku a necháme chladnout, poté papír odtraníme. Mezitím si podle návodu připravíme krém, kam přidáme instantní kávu a vyšleháme. do jemné krémové konzistence. 2/3 krému potřeme na korpus a poklademe okapanými jahodami. Korpus s krémem a jahodami svineme a zabalíme do alobalu. Necháme vychladnout a ztuhnout. Poté potřeme další třetinou krému, zdobíme čoko ozdobami apod. Podáváme k posezení, ke kávě. Ovoce měníme /broskve, meruňky, nebo sezonni ovoce/.