Kuřecí prsíčka nejprve dobře očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a obalíme v talíři či misce v mouce. Potom je přibližně 15 - 20 minut opékáme za stálého obracení na hlubší pánvi na rozpáleném olivovém oleji. Nakonec maso vyjmeme, osolíme a opepříme podle vlastní chuti a uschováme v teple. Mezitím zalijeme vypečenou šťávu z prsíček sherry a přilijeme drůbeží vývar. Oloupeme stroužky česneku, nasekáme je najemno a přisypeme do omáčky. Pod tekoucí vodou opláchneme snítky tymiánu, otřepeme z nich vodu, a rovněž přidáme do omáčky, kterou potom necháme na větším ohni a bez pokličky vařit tak dlouho, dokud se přibližně dvě třetiny tekutiny neodpaří. Zatím si pokrájíme na menší proužky orestovaná kuřecí prsíčka. Slijeme vypeckované zelené olivy, necháme je pořádně a nakrájíme je na silnější plátky. Nudličky masa i plátky oliv potom vložíme do omáčky a ponecháme na mírném ohni zhruba tak tři minuty, aby se maso i olivy prohřály. Hned poté podáváme. Jemná kuřecí prsíčka s olivami velmi dobře chutnají s rýží nebo jakýmikoliv těstovinami, gurmáni si je ještě neopomenou ozdobit a dochutit několika kousky kaparů.