Staňte se našimi fanoušky na:

Jemné taliány

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Uvařené telecí maso a vepřový bůček nasekáme nejemno ostrým nožem,přidáme sůl,koření,zbylé ingredience a bílky,vše důkladně propracujeme a plníme do střívek.Ováříme 10 minut ve vroucí vodě,dalších 90 minut při teplotě 90°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!