Staňte se našimi fanoušky na:

Jemný kečup

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Nakrájená rajčata, jablka bez jádřinců, na kolečka nakrájenou cibuli a koření pod pokličkou rychle uvedeme do varu a zvolna rozdusíme. 2. Směs rozmixuje, doplníme solí, cukrem, octem a zvolna dusíme do zhoustnutí. Kečup nalijeme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme 10minut při teplotě 85°C. Tip - chcete-li pikantní kečup, přidejte pálivou mletou papriku a česnek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |11. září 2013
super ;) Odpovědět
petra.konfrstova |2. června 2013
ukládám, díky za recept Odpovědět
Jerry13 |13. května 2013
super;) Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
vyzkouším, dík Odpovědět
Linda |7. května 2013
mám ráda Odpovědět
LadyAnn |7. května 2013
super Odpovědět
gwendy |7. května 2013
mňam Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
skvělé Odpovědět
slavuska |4. května 2013
dělám podobný Odpovědět
hella|20. března 2014
Chybí množství rajčat a cibule Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!