Staňte se našimi fanoušky na:

Jeřabinová buchta

Autor receptu: Katty148 (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé jeřabiny rozmixujeme nahrubo tak, aby pustily šťávu. Mohou být i mražené nebo sterilované. Následně všechny suroviny včetně rozmixovaných jeřabin smícháme v míse. Můžeme použít tyčový mixér. Směs nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, volíme raději hlubší, protože buchta hodně nebude. Upečeme ji v předehřáté troubě. Moučník je poněkud neobvyklý, ale moc dobrý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janackacka |20. řijna 2013
cukr krystal 1? jedna co? jedno kg, jeden hrnek, jedna lžíce? Odpovědět
A |11. května 2013
neznám ,ale proč ne jeřabiny Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!