Staňte se našimi fanoušky na:

Jeřabiny v alkoholu

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr svaříme s vodou,přidáme jeřabiny,víno,skořici a vaříme 30 minut.Horké plníme do sklenic,navrch nalijeme lžíci rumu,uzavřeme víčky a konzumujeme nejdříme po měsíci,když se jeřabiny odleží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |22. září 2013
asi vyzkouším Odpovědět
milmach |20. září 2013
dobré Odpovědět
b* |18. září 2013
mnam Odpovědět
M* |18. září 2013
musím zkusit Odpovědět
jobovab |18. září 2013
dobré Odpovědět
-3 |18. září 2013
mnamka Odpovědět
b* |17. září 2013
like Odpovědět
jana.h |17. září 2013
vyzkouším Odpovědět
E- |17. září 2013
ráda zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!