Staňte se našimi fanoušky na:

Ježečci nejen na Vánoce

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, vajec, tuku a cukru zpracujeme těsto, které rozdělíme na malé dílky, z dílků uděláme oválek, ve předu palcem a ukazováčkem vytvarujeme jako obličej ježka. Takto vytvarujeme všechny dílky, dáme péct do růžova (cca 15minut na 200 stupňů). Po vychladnutí půlky ježečků (tou kulatou stranou) do polevy a namáčíme do kokosu. Špejlí doděláme oči a nos.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mamina1985 |9. května 2013
hezoučké Odpovědět
maka |9. května 2013
jéé to je pěknej ježeček Odpovědět
laetti |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Aggie|10. června 2013
zkusím Odpovědět
klariisa|31. května 2013
To bude dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!