Staňte se našimi fanoušky na:

Jidášovy oči

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z veky nakrájíme 10 silnějších plátků a vydlabeme u nich vnitřky, aby zůstal jenom oválek kůrky.Tu opečeme na oleji dozlatova a doprostřed rozklepeme 1 vejce, osolíme, opepříme, posypeme petrželkou. Smažíme na mírném plameni, až se bílky srazí. V zakysané smetaně rozmícháme mouku, přidáme vývar a povaříme. Zjemníme máslem, osolíme a nalijeme na vejce. Ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!