Staňte se našimi fanoušky na:

Jihoamerický guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou plec nakrájíme na kostky,vložíme na sádle zpěněnou cibuli a prudce opečeme.Za velmi mírného podlévání dusíme do měkka.Necháme vydusit tak, aby se tuk odděloval od šťávy.Jablka oloupáme,zbavíme jádřinců,nastrouháme,podle chuti nepatrně osladíme a podusíme s malou lžičkou másla.Hotová smícháme s měkmým masem.Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dessyna |24. řijna 2013
1*, ach zase syrové maso Odpovědět
Katty148 |4. května 2013
Mňam, vypadá to moc dobře !!! :o) Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!