Staňte se našimi fanoušky na:

Jiříkův gulášek

Autor receptu: EvaV (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den předem si svaříme polovinu koření s vodou, tímto vývarem pak zalijeme osolené nakrájené maso, které jsme potřeli česnekem . Necháme přes noc marinovat. Den předem si také namočíme sušené houby. Následující den: zpěníme na oleji cibuli dozlatova, přidáme mletou papriku, kmín, na tom orestujeme maso, osolíme.Přidáme vývar (nebo vodu), bobkový list, jalovec(zbylé 2 kuličky), houby, pepř celý (zbylé 4 kuličky) , nové koření (zbylé 4 kuličky) a necháme dusit do změknutí. Zahustíme postrouhanou střídkou chleba(nebo mouka+voda), dochutíme solí, majoránkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bobina |13. března 2015
super,recept vyzkouším Odpovědět
piškot |13. března 2015
1+++ Odpovědět
Januse |11. března 2015
vyzkouším o víkendu, nějaké houby ještě mám díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!