Staňte se našimi fanoušky na:

Jitrnice

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřová střívka proprat nakrájet.Maso a vnitřnosti očistit,opláchnout a vložit bez jater do osolené vody.Přidejte pepř a cibuli,vařte doměkka.Maso oberte z kostí a s vnitřnostmi nasekat najemno.Housky namočit ve vývaru,vymačkat a umlét s játry cibulí a česnekem.Vše promýchat s vařeným masem a s vnitřnostmi.Ochutit mletým kořením,majoránkou solí.Naplnit střívka,na obou koncích zašpejlujte.Jitrnice vložte do horkého vývaru a vařte při 90stupních asi 20minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |6. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
honzíček |24. května 2013
mnam Odpovědět
sari |4. května 2013
Děkuji za krásnou fotku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!