Staňte se našimi fanoušky na:

Jitrnicová polévka

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnuté kroupy, vysypeme do vařicí osolené vody a uvaříme doměkka. Vepřovou krev rozmixujeme, nalijeme přes cedník do litru vařicí vody,osolíme, vmícháme kroupy, pokrájenou a na sádle osmaženou cibuli, prolisovaný česnek,majoránku, mleté nové koření,pepř, polévkové koření. Polévku krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |29. dubna 2013
Miluji pravou, ze zabijačky. Odpovědět
miri3 |7. března 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!