Staňte se našimi fanoušky na:

Jitrnicová pomazánka od Barunky

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Máslo rozpustíme v kastrolu, na ně dáme podusit nadrobno nakrájenou cibuli. Potom vymačkáme jitrnici ze střeva, přidáme k ní vejce a vše krátce orestujeme. Dochutíme podle potřeby solí a pepřem. Podáváme namazané na čerstvý chleba. Navrch pomazánku dozdobíme cibulkou nebo okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |14. listopadu 2013
Děláváme, dobrá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!