Staňte se našimi fanoušky na:

Jitrocelový sirup

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Mladé omyté listy jitrocele (dlouhé listy) vrstvíme do vypařené sklenice, každou vrstvu zasypeme cukrem. Když je sklenice plná uložíme do chladna. Listy pustí šťávu a na dně se ukládá sirup. Z proslazených listů si uděláme čaj. Jitrocelový sirup je ideální na tlumení kašle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |23. července 2013
super, 1+ Odpovědět
kote19 |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
petra.konfrstova |2. června 2013
vyzkouším, díky!!! Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
vypadá dobře Odpovědět
vii |22. května 2013
Zítra vyrážím pro jitrocel....díky za tip. Odpovědět
david.kruml.1 |22. května 2013
tak na to jsem opravdu zvědavý Odpovědět
jitulka |19. května 2013
také dělám, jen trochu jinak Odpovědět
Trrri |16. května 2013
vyzkouším, díky za tip :) Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
zkusim Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!