Staňte se našimi fanoušky na:

Jizerský plněný vepřový kotlet

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osmažíme cibulku na anglické slanině, na ni dáme houby, pak přidáme vejce. Do hotové směsi přidáme pórek a petrželku. Vepřové kotlety (asi 20 dkg - 1 porce) rozkrojíme tak, že ze strany od kosti prořízneme kapsu a tu naplníme připravenou směsí a sešpendlíme. Takto připravené kotlety zprudka orestujeme na rozpáleném tuku, aby se maso zatáhlo, pak mírně podlejeme, přidáme nové koření, bobkový list a dáme do trouby. Dle potřeby podléváme. Děláme pod pokličkou. Je možno každou kapsu propíchnout, aby mohla šťáva ven. Nakonec šťávu zahustíme Solamylem a přecedíme. Příloha: bramborové placky nebo špalíčky z bramborového těsta. Neuvádím mnnožství, to si každý určí podle počtu porcí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |14. července 2014
1*** Odpovědět
Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Sofii |25. května 2013
pěkné... Odpovědět
dajul |11. února 2013
hezký recept, vyzkouším Odpovědět
Rena.KI |7. února 2013
Tak ho prubnem. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!