Na těsto ušleháme vejce, cukr a vanilkový cukr elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do pěny (asi 5-7 minut). Mouku smícháme s kypřicím práškem, solí, prosejeme do mísy s vaječnou pěnou a spolu s máslem vymícháme. Nakonec opatrně zamícháme nastrouhanou čokoládu (ideální je čokoláda na vaření) Těsto nalijeme na vymazaný plech (cca 30 x 40 cm, já použila čtvercový 34 x 34) a uhladíme. Formu umístíme do předehřáté trouby a pečeme cca 20 minut na 180°C Po upečení korpus vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Na náplň vidličkou rozmačkáme 2 banány nakrájené na malé kousky s citrónovou šťávou, cukrem a jogurtem. Smetanu ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do tuha. Želatinový ztužovač dr.Oetker připravíme s vodou podle návodu na obale. Vmícháme jogurtovou směs, šlehačku a 3 banány nakrájené na malé kousky. Hotovou náplň rozetřeme na vychladlý korpus. Uložíme na 2 hodiny do chladničky.