1.Uvaříme rozpustnou kávu s 1 lžičkou cukru a lžící mléka.(Já dělala z tchibo kapsle(žluté)) 2.Do misky nalijeme šlehačku a půlku ztužovače a šleháme (pokud máme přímo šlehačku na dezerty tak jen čtvrt) a pomaličku dosypáváme.Nesmí být hustá,ale řidší aby se dala pěkně nazdobit. 2.Hotovou šlehačku vložíme do stroje na vytlačení šlehačky nebo do formičky na zdobení perníků. 3.Kousek šlehačky vytlačíme do sklenice s hotovou kávou.Polijeme od středu po okraje jahodovým topingem a na to zbylou vrstvu šlehačky nazdobenou do špičky a opět dozdobíme topingem. 4.Sklenici můžeme dozdobit plátkem jahody,který si nařízneme. 5.Podáváme návštěvě.:) 6.Toping můžeme vyměnit za jiný ,dle chuti a ozdobit oplatkou,čokoládou apd.