Staňte se našimi fanoušky na:

Joširluk (mleté maso se špenátem)

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibuli si nakrájíme nadrobno. Rozehřejeme si olej a cibuli na něm osmažíme, pak přidáme maso, osolíme a smažíme, dokud maso alespoň z poloviny nezměkne. Špenátové listy omyjeme, necháme odkapat, nakrájíme na nudličky a přidáme je k masu. Přidáme nakrájený česnek. Rýži vaříme asi 5 minut ve slané vodě, scedíme a přidáme k masu se špenátem. Přidáme rajský protlak, dle potřeby dolijeme trochu vody a dál dusíme na mírném ohni, dokud vše nezměkne. Olej smícháme s paprikou a poté tím zalijeme hotové jídlo. Podáváme s jogurtem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!