Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna na kmínu

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu umyjeme a osolíme ze všech stran i uvnitř. Dáme na pekáč, prsíčkami dolů, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody, přikryjeme poklicí a dáme do přehřáté trouby na 130°C. Pečeme 4 - 5 hodin, podle toho jak máme kachnu velkou. Poklici sundáme a kachnu necháme asi 20 minut dopéct, aby jsme měli křupavou kůžičku. Během pečení kachnu jednou obrátíme a podle potřeby podlijeme troškou vody, aby se nepřipálila.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |13. března 2013
Lucko jak už jsou 2 fotky, tak ani mi to nejde přidat. Odpovědět
Lucie10 |13. března 2013
Nedaří se mi nahrát fotka :o((((( Odpovědět
miri3 |7. března 2013
máme rádi Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
dobrá klasika Odpovědět
JanaB |27. února 2013
Je hezky upečená. Odpovědět
betka |27. února 2013
vyzkouším Odpovědět
jola |27. ledna 2013
dělám podobně Odpovědět
sojka30 |25. ledna 2013
namka Odpovědět
hanik29|1. listopadu 2014
už je kachnička v troubě, ňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!