Kachnu omyjeme a osušíme. Jablka omyjeme a nakrájíme na kousky.dvě lžíce medu smícháme s máslem, přidáme sůl a pepř a mícháme tak dlouho, až vznikne krémová hmota. Do ní vmícháme jablka. Směs vložíme do kachny, dutinu uzavřeme párátky. Kachnu napíchneme na rožeň a připevníme svorkami. Potřeme ji olejem. Grilujeme asi 45 minut za nepříliš vysoké teploty. Po 25 minutách propíchneme kachnu na několika místech vidličkou, aby tuk lépe vytékal. Prsíčka vynecháme, nepropichujeme. Dvě lžíce medu smícháme se dvěma lžícemi oleje. Deset minut před ukončením grilování touto směsí potíráme maso každé dvě minuty. Po skončení grilování zabalíme kachnu do alobalu a 15 minut necháme odpočívat. Nakonec maso sejmeme z rožně a odstraníme nádivku. Kachnu na předehřáté míse ozdobíme a podáváme.