Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna nebo husa pečená s jablky

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Dvě hodiny před pečením kachnu osolíme.Jablka nakrájíme na dílky a slaninu na plátky.Kachnu naplníme jablky, osolíme, pokmínujeme, obložíme slaninou a položíme na pekáč. Pečeme do změknutí, poléváme vypečenou šťávou a doplňujeme vodu.Z měkké kachny vyjmeme jablka, maso nakrájíme, obložíme jablky, posypeme jablka cukrem a šťávu podáváme zvlášť v omáčníku. Ke kachně podáváme zelí a jablka nebo červené zelí na víně. Stejným způsobem připravujeme i husu s jablky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |13. února 2013
hezké foto Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!