Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna pečená na medu a tymiánu

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu posolíme, posypeme tymiánem a potřeme medem, podlijeme a dáme péct. Pečeme pozvolna asi 1,5 hodiny a mezitím podléváme výpekem a sem tam potřeme medem. Recept používám již dlouho, je výborný a kdysi byl uveřejněn v kalendáři TOP receptů. Bohužel nemám vlastní foto a proto je použit obrázek autorův.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
mnááááááááááááááááááááááám Odpovědět
jana.remkova.7 |4. dubna 2013
Nádhera.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!