Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna pečená na zelí

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu si naporcujeme na 4 porce (nebo použijeme stehna). Ze zelí slijeme vodu a rozložíme ho na pekáč. Kachnu osolíme a okmínujeme, položíme na zelí a dáme do trouby na cca 3 hodiny péct. Pečeme dle typu trouby na asi 200°C. Pokud je kachna moc tučná, vybíráme při pečení přebytečný tuk, ale většinou se pěkně zapije do zelí. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
sojka30 |25. ledna 2013
dobrůtka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!