Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna s pomerančovým přelivem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Osolenou kachnu dáme na pekáč a pečeme ji v rozehřáté troubě asi 2 hodiny a během pečení ji podléváme a poléváme. Hotovou ji pak vyjmeme a rozporcujeme. Na pánvi ohřejeme pomerančovou kůru, pomerančovou a citronovou šťávu, marmeládu a sůl, přisypeme škrob a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Vmícháme kousky pomeranče, prohřejeme a nalijeme na porce kachny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
joko |10. ledna 2014
ukladam a i vyzkousim Odpovědět
kymlal |8. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!