Staňte se našimi fanoušky na:

Kachní játra po čínsku

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dokonale očištěná játra (zbavená žluči a blan) nakrájíme na širší proužky a dáme je do misky. Přidáme sójovou omáčku, čerstvě nastrouhaný zázvor a kečup. Zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet. V kastrole na oleji zlehka osmahneme nakrájený pórek, přidáme odleželá játra, oříšky a kečup. Vše osmahneme a krátce podusíme. Na závěr osolíme a ihned podáváme. Vhodná příloha je dušená rýže, tu můžeme doplnit petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!