Staňte se našimi fanoušky na:

Kachní maso a játra v kabátku

Autor receptu: oj (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
100× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Nejdříve si kachní maso vykostíme. Játra a maso nakrájíme na kostky a slaninu na malé kostičky.Cibuli zpěníme na oleji a slanině,přidáme maso a játra,orestujeme,opepříme,zakápneme vodou a dusíme do měkka.Měkké maso dochutíme solí,položíme na polovinu teplé bramborové placky a placku přeložíme.Podáváme s kysaným zelím-syrovým nebo dušeným. Bramborové placky-vařené brambory nastrouháme,přidáme sůl,vejce,krupici a vypracujeme husté těsto.Z těsta vytvoříme placky-velké a ty osmažíme po obou stranách na malém množství tuku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |9. června 2014
uloženo :-) Odpovědět
sonizna |21. května 2014
10 bodů Odpovědět
david.kruml.1 |8. května 2014
super konečně jídlo kde není jen to bl... kuřecí!!!! Odpovědět
Alma |25. dubna 2014
Konečně něco, co stojí za povšimnutí. Odpovědět
sari |15. dubna 2014
Super Odpovědět
*y555 |31. března 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!