Kůži filetů potřeme solí a necháme přes noc uležet v ledničce. Filety osmahneme z obou stran na přepuštěném másle, pak je vyndáme a zabalíme do alobalu, pečeme na 120°C asi 30 minut (na 100°C v horkovzdušné). Oloupané pomeranče nakrájíme na silné plátky, krátce osmahneme v pánvi na vypečeném tuku a přilijeme Campari, víno a pomerančovou šťávu. Pak přidáme rozmarýn, osolíme, opepříme a vaříme, dokud se neodpaří asi 1/3 tekutina. Kachní prsa vyndáme z trouby, teplotu zvýšíme na 275°C (horkovzduch na 255°C). Filety vybalíme z fólie, položíme je na rošt kůží nahoru a upečeme dokřupava. Z pomerančové omáčky vyndáme snítky rozmarýnu a přidáme na kousky nakrájené máslo. Filety nakrájíme, dáme na talíře a přelijeme omáčkou, nakonec ozdobíme plátky pomeranče a rozmarýnem.