Staňte se našimi fanoušky na:

Kachní prsa s jahodovou omáčkou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kachní prsa osolíme, opepříme a opečeme na másle (nejprve smažíme kůží dolů). 2) Jahody zasypeme cukrem a povaříme. Až pustí šťávu, přidáme balsamico, rozmarýn a vaříme 5 minut. Poté přidáme portské víno, chvíli povaříme. 3) Prsa podáváme se šťouchanými brambory přelité omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Nahnilé jahody vyhazujeme celé – plíseň již je v celém plodu. Odpovědět
objev |9. září 2014
Před konzumací se jahody omyjí, a stopky oddělujeme těsně před konzumací, aby jahody nezvadly. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!