Rohlíky nakrájet na kostičky a nechat krátce sušit v troubě. Cibulky nakrájet nadrobno, kaštany překrojit. Na pánvi rozehřát 4 lžíce másla a cibulku orestovat, přidat kaštany, nasekanou petrželku, osolit, opepřit a krátce opéct. Směs nechat vychladnout, pak smíchat s nakrájeným rohlíkem, přidat vejce a mléko, podle potřeby osolit. Kachní prsa omýt a kůži několikrát naříznout. Dlouhým nožem proříznout kapsu a naplnit ji nádivkou, pak prsa osolit, opepřit a zprudka opéct na zbytku másla. Orestovaná kacjní prsa přendat i s výpekem do pekáčku kůží nahoru. Přilít trochu vody nebo vývaru a péct na 180°C dozlatova. Pak maso vyndat a uchovat v teple. Výpek zaprášit moukou, oretovat, zalít vodou a rozšlehat metličkou. Provařit a podle potřeby dosolit.