Staňte se našimi fanoušky na:

Kančí guláš recept

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli pokrájíme na kolečka, udusíme ji na másle a do ní vložíme současně s nakrájenou slaninou zvěřinu nakrájenou na kostky. Přidáme sůl, pepř, kmín, rum, víno a vše dusíme, až je zvěřina měkká. Pak zvěřinu vyjmeme, do omáčky přilijeme trochu hovězího vývaru, přidáme jíšku, zakapeme citronovou šťávou a povaříme. Nalijeme zpět na zvěřinu a necháme ji v omáčce ještě chvilku prohřát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
Dobrý recept :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!