Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na česneku - dia

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné a osušené porce kapra protkneme malými klínky česneku, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Asi za 15 minut je osušíme, osolíme, opepříme a opékáme po obou stranách (celkem asi 15 minut) na oleji. Porce kapra vyndáme, přendáme na nahřáté talíře, v oleji od opékání zpěníme cibuli pokrájenou na plátky, zalijeme lžící citronové šťávy a 2 lžícemi vody, přivedeme k varu a rozdělíme na porce kapra. Podáváme s brambory a zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |14. června 2016
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!