Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na roštu

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné porce kapra opatrně podélně nařízneme na hřbetě a do řezů vložíme vždy po půl plátku citrónu. Porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme olejem. Necháme v chladu asi půlhodiny. Po zapojení grilu dáme na nosiče topné tyče hliníkovou misku s máslem, na němž opečeme brambory. Po dosažení pracovní teploty dáme na rošt porce kapra a grilujeme asi 3 minuty, po obráceni další asi 4 minuty {dohromady asi 7 minut). Hotové porce klademe na nahřáté talíře, jako přílohu dáme opékané brambůrky sypané čerstvou zelenou petrželkou. Tatarskou omáčku podáváme zvlášť .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!