Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na víně.

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěného a vykuchaného kapra osolíme a necháme 2 hodiny odležet.Pak jej naplníme oloupanými celými stroužky česneku,sešijeme,potřeme olejem,opepříme,vložíme do vymaštěného pekáče a pečeme v předehřáté troubě asi 200°C.při pečení jej často poléváme vínem,případně i olejem.Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!