Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr od babičky

Autor receptu: zuzi (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Očištěného kapra nakrájíme na porce. Všechny suroviny na marinádu smícháme dohromady, porce kapra potřeme marinádou a ukládáme do nádoby, dáme přes noc do lednice odležet.
  2. Mouku smícháme s grilovacím kořením, rybu v mouce obalíme a v rozpáleném oleji smažíme z obou dvou stran dočervena. Ubrouskem odsajeme přebytečný tuk.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |25. řijna 2014
vypadá skvěle Odpovědět
olma |15. června 2013
1*** Odpovědět
katy9 |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Konato |13. května 2013
Jo, kapříka, toho mám moc rád. Výborný recept Odpovědět
planeta |11. května 2013
také dělávám Odpovědět
jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
cesalky |7. května 2013
zajímavé :-) Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Anna1960 |27. března 2013
kapra můžu Odpovědět
any20 |27. března 2013
taky zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!