Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr po maďarsku

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kapra osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Poté kapra osmahneme z obou stran – asi 3 minuty z jedné strany. 2) Uvaříme si tarhoňu dle návodu na obalu. 3) Do výpeku z kapra dáme osmahnout cibuli nakrájenou najemno. Až zesklovatí, přidáme papriku nakrájenou na krátké proužky. Po chvíli přidáme i nakrájená rajčata, které můžeme předem oloupat. 4) Nakonec přidáme najemno nasekanou chilli papričku. 5) Osolíme, podlijeme hrnkem vody, vrátíme kapra a vaříme ještě 10 minut. 6) Kapra podáváme s tarhoňou, přelité omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |21. dubna 2015
Tarhoňu určitě zkusím Odpovědět
objev |20. března 2015
Tarhoňa se dá sehnat ve zdravých potravinách, je to zase něco jiného než brambory, rýže, těstoviny... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!