Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr po třeboňsku

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra na hřbetě několikrát nařízneme, potřeme směsí česneku utřeného se solí, kmínu, pepře a citronové šťávy. Necháme v chladu 2-3 hodiny odležet. Potom porce obalíme v mouce a opečeme na oleji. Přidáme máslo a pod pokličkou v troubě zvolna dopečeme. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |16. března 2014
dobrá klasika, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!