Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr pod medem

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Porce kapra ze všech stran osolíme a lehce opepříme.Jednotlivé kousky pokapeme citronovou šťávou,proložíme bobkovým listem,přikryjeme fólií,zatížíme a dáme do chladničky na pár hodin odležet.Připravené porce opečeme v rozpáleném olej,do vzniklého výpeku přidáme rajčatovou šťávu,víno,sójovou omáčku,med a vodu a krátce povaříme.Hotové porce ryby na talířích přelijeme omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou nebo řeřichou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!