Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr s Holandskou omáčkou

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra omyjeme, osolíme, okmínujeme a dáme péci na máslo. Potom mírně podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Žloutky, vývaru, špetku soli, pepře a vše šleháme ve vodní lázni do ztuhnutí. Nakonec přidáme máslo a opatrně přikapáváme citronovou šťávu. Porce kapra přeléváme omáčkou a zdobíme sekanou petrželkou a rajčetem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!