Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr se šalvějí

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykuchaného a podélně rozkrojeného kapra omyjeme, dobře osolíme a znovu omyjeme. Porce prošpikujeme lístky šalvěje (případně do kapra vetřeme sušenou šalvěj s trochou soli). Na másle osmažíme nakrájenou cibuli a očištěnou, nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) a na ní položíme rozkrojeného kapra tak, aby tvořil velkou placku. Celý povrch kapra potřeme sardelovou pastou, mírně podlijeme vodou, přidáme lžíci oleje a pečeme. Příloha - vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!