Přivedeme k varu 1 litr osolené vody, lusky do ní nasypeme a pomalu vaříme 10 minut, uvařené fazolky scedíme. Z kapřích filetů vyndáme pinzetou kosti. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pečící papír naskládáme, vždy ve 2 řadách, 4 řady plátků brambor. Osolíme je, opepříme, posypeme koprem a potřeme zakysanou smetanou. Filety položíme na plátky brambor, osolíme je, přitlačíme, zabalíme a pak je rozložíme na plech (i s pečícím papírem). Do jednoho rohu položíme vlašské ořechy, rybu pečeme 25 minut, ořechy vyndáme po 10 minutách pečení. Cibuli nakrájíme na měsíčky a lehce ji osmažíme na pánvi s rozehřátým olejem. Přidáme fazolky, hořčici a ocet, dosolíme a opepříme. Filety podáváme se zeleninou a ozdobené opraženými vlašskými ořechy.