Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr v plátcích brambor

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přivedeme k varu 1 litr osolené vody, lusky do ní nasypeme a pomalu vaříme 10 minut, uvařené fazolky scedíme. Z kapřích filetů vyndáme pinzetou kosti. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pečící papír naskládáme, vždy ve 2 řadách, 4 řady plátků brambor. Osolíme je, opepříme, posypeme koprem a potřeme zakysanou smetanou. Filety položíme na plátky brambor, osolíme je, přitlačíme, zabalíme a pak je rozložíme na plech (i s pečícím papírem). Do jednoho rohu položíme vlašské ořechy, rybu pečeme 25 minut, ořechy vyndáme po 10 minutách pečení. Cibuli nakrájíme na měsíčky a lehce ji osmažíme na pánvi s rozehřátým olejem. Přidáme fazolky, hořčici a ocet, dosolíme a opepříme. Filety podáváme se zeleninou a ozdobené opraženými vlašskými ořechy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |29. července 2013
chutné Odpovědět
milmach |28. července 2013
dobré Odpovědět
tepito |27. července 2013
dala bych si.. Odpovědět
VELKAKOKI |27. července 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!