Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr v trojobalu

Autor receptu: barhonovi (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky z kapra pokapeme citronovou šťávou a trochu posolíme. Dáme odležet do lednice. Před smažením jednotlivé kousky kapra osušíme. Obalujeme nejdříve v mouce, pak ve vejcích rozšlehaných s trochou mléka a nakonec ve strouhance. Osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran, dokud řízek nezíská zlatavou barvu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!