1) Připravíme si dip, a to tak, že smícháme 140 g majonézy, 2 rozmělněné stroužky česneku, 2 lžíce nasekaného kopru, zakápneme to šťávou z poloviny limetky, osolíme, opepříme. Necháme vychladit v lednici. 2) Nyní si připravíme marinádu: Smícháme 4 stroužky drceného česneku, 40 g sójové omáčy, 1 lžičku mletého kmínu, sůl a přidáme špetku chilli a 100 ml vody. 3) Kapří filety pokapeme citronovou šťávou (nebo šťávou z druhé poloviny limety) a necháme 10 minut odležet. Poté nakrájíme na centimetr široké pásky a necháme aspoň 4 hodiny naložené v marinádě. 4) Smícháme mouku, solamyl a mletou papriku a v této směsi obalíme kapří hranolky. Osmahneme na oleji dočervena. 5) Kapří hranolky servírujeme s dipem a limetou či citronem na pokapání.