Staňte se našimi fanoušky na:

Kapří knedlíčky se špenátem a bramborem

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí maso uvařte v osolené vodě a zbavte kostí, rozmačkejte vidličkou v misce a zakápněte citronem. Přidejte drcený česnek, jemně nasekanou šalotku, strouhaný zázvor, lžíci maizeny, bílek, lžíci oleje, podle chuti sůl a promíchejte. Z této hmoty udělejte malé kulaté knedlíčky a obalte je ve zbylé maizeně, na pánvi je osmažte v rozehřátém oleji dozlatova. Zvlášť osmahněte na 2 lžící oleje cibuli, přidejte mouku a udělejte zásmažku. Přidejte rozmrzlý špenát, osolte, opepřete a zahustěte za stálého míchání vejcem, i trochou sladké smetany. Špenát naložte na talíře, položte na něj kapří knedlíčky, přidejte vařené brambory a ozdobte červenou paprikou bez jádřince.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!